Hirdetésfeladás
Szolgáltatásaink
Hogyan ?
  • Adatlap
  • Vendéglátók a közelben
  • Programok a közelben
  • Kedvencek(0)
  • Előzmények(0)
Hotel Széplak Adler 16.
Helye :
Somogy megye, Siófok-Balatonszéplak
Típus:
Hotel
Parttól való távolság:
200 méter  
Nyitvatartás: 
Szezonális 
SZÉP Kártya:
Szép kártyát elfogad 
Bérelhető:
Szoba és Apartman
Felszereltség:
Félpanzió
Hűtő
Parkoló
Reggeli
Terasz
TV
Típus Férőhelyek száma
(05.23-07.01. -- 08.22-10.30.)
()
(07.02 - 08.21.)
2 ágyas 0 db
5950 Ft/fő/éj 9950 Ft/fő/éj
4 ágyas 0 db
4975 Ft/fő/éj 7975 Ft/fő/éj
pótágy 0 db
3500 Ft/fő/éj 5000 Ft/fő/éj
 
Háromcsillagos, gyerekbarát szálloda Siófok Ezüstpartján, a városközponttól 1500 méterre, a parttól mindössze 350 méterre várja vendégeit 27 szobával - köztük 5 klimatizált - étteremmel, rendezvény-szervezési lehetőségekkel.

A szobák között található apartman, kétágyas-, háromágyas-, illetve családi szoba; felszereltségük: WC, zuhanyzó, TV (magyar és külföldi programokkal) és sokukban hűtőszekrény. A szobák egy része pótágyazható, két felnőtt mellett 1-2 gyerek elhelyezésére is alkalmas.

A földszinten a recepció mellett étterem, drinkbár, valamint kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas különterem található. Gyerekeknek játszótér homokozóval, kilátótoronnyal, hintával, csúszdával, gyerekvárral. A kertben tollas- strandröplabda- és lábtenisz pálya, valamint kosárlabda palánk.

A vendégek részére rendelkezésre áll még szauna, szolárium és fitneszterem, valamint egyeztetés alapján masszázs, pedikűr és manikűr.

A Hotel Adler a város központjától 1500 méterre, Siófok Ezüstpartján, a Balaton partjától 350 méterre várja vendégeit. A 70-es főútvonal, a vízpart, a vitorláskikötő, éttermek, cukrászdák és a Palace Disco Club közelében épült a 90-es években osztrák-magyar beruházásban.

A szállodában egyágyas, kétágyas és családi szobát lehet légkondicionálóval illetve anélkül igénybe venni.

A háromcsillagos kategóriájú, célszerűen berendezett szobákban WC, zuhanyzó, tv (magyar és külföldi programokkal) és hűtőszekrény található. Szobáink egy része pótágyazható, így ott 2 felnőtt és 1-2 gyerek is elhelyezhető - 1 apartman, 14 kétágyas, 9 db háromágyas, 1 db családi szoba.

A hotel kikapcsolódást biztosító helyiségekkel, játék és fitnes teremmel, a kisebb gyerekek részére játszósarokkal áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda melletti játék- és hobbi parkban: strandröplabda, lábtenisz, kiskapus strandfoci (homokos pályák), tollaslabda és ütővel játszható játékok űzhetőek. A játékparkban kosárlabda palánk is található. Valamennyi autóval érkező vendégünk részére a hotel területén zárt parkolót tudunk biztosítani.


Az árak tartalmazzák az idegenforgalmi adót, reggelit.

* a családi szoba ára 2+2* főre: két felnőtt + két 5-12 év közötti gyermek elhelyezése esetén érvényes

Gyermekkedvezmény:
5 év alatt 100%
5-12 évesig 50%

Parkoló: szállóvendégeink részére térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyet

Félpanzió: 2000Ft

Bejelentkezés: 14:00
Kijelentkezés: 10:00
Amennyiben vendégeink 10:30 h-ig nem hagyják el a szobákat úgy a szálloda jogosult a szobaár 50%-át pótdíjként felszámítani.

Lemondási feltételek: A szobafoglalás kötbérmentes lemondására az igénybevétel napját megelőzően 48 órával, 12:00 óráig van lehetőség. No show vagy határidőn túli lemondás esetén 1 éjszaka kötbért számítunk fel.

Elérhetőség
Online Kapcsolatfelvétel
Az Ön Neve
Hogyan keressük meg Önt?
Az Ön Email címe
Telefonszáma: 06
Kérdés, igény:


  • Képek
  • Térkép
balaton szállás, balaton nyaraló, balaton Kiadó, balaton apartman, balaton panzió
A honlapon található anyagok beleegyezés nélkül nem használhatók fel semmilyen formában. Balatonra.hu © Copyright 2005-2023
by: inFormer - Informatika

Hirdetések

Balaton Hirdetés, Balatoni Hirdetés

Kiemelt Partnerek

Balaton Reklám, Balatoni Reklám