Hirdetésfeladás
Szolgáltatásaink
Hogyan ?


HOGYAN KERESSEK ITT ?

 

 • KERESÉSI KATEGÓRIA MEGADÁSA:
  A kategória fül segítségével, melyre rákattintva lenyílik, megadhatjuk, hogy mit szeretnénk keresni. Alapértelmezésként a kereső mindenben keres, de például ha mindenképpen csak kiadó vagy eladó ingatlant szeretnénk keresni, akkor állítsuk be a megfelelőt a fülön.
 • EGYSZERŰ KERESŐ:
  Ez akkor jó, ha gyorsan, a főbb szempontok alapján szeretnénk keresni. Csak állítsuk be a kívánt paramétereket, majd kattintsunk a „Keresés” gombra. Mint látjuk, a „Keresés” gomb ki lett bővítve egy új funkcióval, a találatok előzetesen kalkulált számával. Ahogy egyre több keresési feltételt adunk meg, úgy egyre jobban csökken a feltételeknek megfelelő találatok várható darabszáma. 
  Ezen új funkciónak köszönhetően nem lesz több felesleges kattintás! Ha látjuk, hogy 0 db a találatok száma, akkor egyszerűen csak változtassunk a keresési feltételeken addig, ameddig a darabszám nem lesz nagyobb, mint nulla.
 • BŐVÍTETT KERESŐ:
  Ha konkrét, többrétű elképzelésünk van, használjuk a bővített keresőt! Itt rengeteg paramétert adhatunk meg, folyamatosan csökkentve a találatok számát.
 • ÚJDONSÁG - KERESÉS TÖBB SZOLGÁLTATÁSRA:
  Legújabb funkció, hogy egy adott területen belül pl: wellness külön-külön beállíthatjuk az elképzelésünk szerint pl: finnszauna, infraszauna, ! Válasszuk ki, melyek azok az extrák, felszereltségek, amikre mindenképpen szükségünk lenne!
 • TÍPUS MEGADÁSA:
  Ha kiválasztottuk a keresett típust, pl: apartman utána már nem kell begépelnünk a típust is, hanem a rendszer magától felajánlja az adott típuson belül a lehetségeseket. Csak válasszuk ki, és máris kereshetünk!
 • KERESÉS TÍPUS MEGADÁSA NÉLKÜL:
  Sajnos sokan nem tudják, hogy lehet keresni márka („ típus”) megadása nélkül is. Ha nem ragaszkodunk egy adott típushoz, de például a kívánt felszereltségekhez, árfekvéshez, parttávolsághoz, igen, akkor a keresést így is megindíthatja. Így a találati listában széles típusválasztékban, de azonos felszereltségű járműveket fog találni!
  A keresési feltételek között annyit ad meg, amennyit Ön fontosnak tart.
 • TALÁLATI OLDAL:
  A találati oldal is teljesen átalakult, új funkciók kerültek beépítésre: Legfeltűnőbb újdonságok a, a Kedvencek és az Előzmények fül:
 • Kedvencekben (+) tudjuk gyűjteni a legszimpatikusabb hirdetéseinket, hogy máskor is gyorsan megtalálhassuk. Ha rákattintunk a Kednevcek fülre, akkor a Kedvencekben található, korábban magunknak ide „félretett” hirdetések között böngészhetünk. A kedvencekből bármikor ki is törölhetünk hirdetéseket a (­­-)-re kattintva. A Kedvencekben legfeljebb 10 hirdetés fér el.
 • Az Előzmények között automatikusan gyűlnek azok a hirdetések, amiknek a részletes adatlapját már megnéztük. Ha vissza akarunk keresni egy korábban megtekintett hirdetést, akkor elegendő az Előzmények fülre kattintanunk, ugyanis a rendszer eltárolja az utoljára megtekintett hirdetéseket.
 • Találatainkat sorba is rendezhetjük a lista felett található kis nyilak  segítségével: ár, parttól való távolság, stb. szerint.
 • Ha nem vagyunk elégedettek az adott hirdetési találatokkal, kattintsunk a jobb oldalon elhelyezett „Új keresés indítása” gombra, és azonnal a főoldalon találjuk magunkat, kezdhetünk egy újabb keresést. (A korábban beállított keresési feltételek ez esetben törlődnek.)
 • Ha nagyrészt meghagynánk a beállításokat, de egy kicsit azért szeretnénk módosítani a feltételeken, akkor kattintsunk a találati lista baloldalán található „Vissza a keresőoldalra” gombra. Így ismét a főoldalon találjuk magunkat, csak most a keresőfeltételek ki vannak töltve az egyszerűség kedvéért, az utoljára beállított értékekkel.
  Módosítsuk, amit szeretnénk, majd keressünk újra.
balaton szállás, balaton nyaraló, balaton Kiadó, balaton apartman, balaton panzió
A honlapon található anyagok beleegyezés nélkül nem használhatók fel semmilyen formában. Balatonra.hu © Copyright 2005-2024
by: inFormer - Informatika

Hirdetések

Balaton Hirdetés, Balatoni Hirdetés

Kiemelt Partnerek

Balaton Reklám, Balatoni Reklám