Hirdetésfeladás
Szolgáltatásaink
Hogyan ?


HOGYAN FOTÓZZUNK ? - HA SZERETNÉNK ÉRDEKLŐDŐKET - INGYENES TIPP


Sokan aggódva szembesülhettek azzal a ténnyel, amikor hirdetésükre nehezen érkezett meg az igazi vevő… 
Vagy túl kevesen érdeklődtek, vagy aki érdeklődött és eljött, az csalódottnak mutatkozott. Ilyenkor legtöbbünk a hirdetésre érkező (vagy nem érkező) nézelődőket tartja hibásnak, mert az nem vált azonnal vásárlóvá az érdeklődőből. Pedig ha jobban megnézzük, lehet, hogy a mi hanyag munkánk késlelteti a várva várt eredményt.
Sokszor hallhattuk már azt a nemkívánatos mondatot, hogy „a képen nem így nézett ki!”. Igen, a fotó szinte a legfontosabb része a hirdetésnek!

Ha csak, mint szemlélődő vetünk pár pillantást az interneten hirdetett szállásokra, ingatlanokra rengeteg hirdetésnél ámulhatunk a képek láttán. Rendezetlen terek, ápolatlan kertek, avítos berendezés, elhanyagolt szobák, várják a nézőket. Borzalmas fotókat és helyesírási hibáktól hemzsegő hirdetéseket találunk. Sajnos nem sokan vannak tisztában azzal, hogy egy hirdetésnél érdemes több figyelmet szentelni a fotókra, hiszen azok adják az első benyomást. A találati listát böngészve a látogató először a hirdetés fő képével szembesül; ha azon számára zavaró dolgot lát, soha nem fog a hirdetésünkre részletesen bemutató adatlapra eljutni. Ha pedig eljut, de a többi fotó alapján visszataszító egy szállás, akkor személyesen sem fogja soha megnézni. Pedig lehet, hogy a valóságban már tetszene – persze rendezetten, kitakarítva.

A potenciális vásárlók elvárják a fotót és a részletes leírást. A szűkszavú és csak 1-2 fotót tartalmazó hirdetés kevesebb bizalmat ébreszt, mint a részletes pontos, precíz bemutatás. Utóbbinál valószínűbbnek tartja a néző, hogy a tulajdonos, korrekt, és hiteles lehet, ha a bemutatására is több figyelmet fordított.

Eladóként pedig semmiképpen se spóroljunk, a megfelelő szakember segítségével, ha magunk nem tudunk fotózni és a ráfordított idővel, ha tényleg szeretnénk hogy legyenek érdeklődéseink. Ne töltsünk fel koszos, mocskos, rendetlen képet, mert nehezen vagy egyáltalán nem lesz sikerünk.


Reméljük sokat segítettünk és szép fotók készülnek.
 

balaton szállás, balaton nyaraló, balaton Kiadó, balaton apartman, balaton panzió
A honlapon található anyagok beleegyezés nélkül nem használhatók fel semmilyen formában. Balatonra.hu © Copyright 2005-2024
by: inFormer - Informatika

Hirdetések

Balaton Hirdetés, Balatoni Hirdetés

Kiemelt Partnerek

Balaton Reklám, Balatoni Reklám